Starten met golf! – Millennium Golf
Starten met golf!

Download hier meer informatie over het evolueren van beginner tot hcp 36

‘….was ik er maar eerder aan begonnen’

Beste Golf(st)er in spe!

Hartelijk welkom op Millennium Golf voor uw eerste kennismaking met de fantastische golfsport!  Ons proteam en onze vrijwilligers staan klaar om u een nieuwe ervaring te laten beleven: Golf!

Uw keuze voor Millennium Golf is ongetwijfeld de juiste.  Millennium Golf is één van de mooiste en modernste Belgische golfclubs met een indrukwekkende 18 holes Championship Course, een Compact Course van negen holes, prachtige oefenfaciliteiten en een bijzonder clubhuis.  Het golfterrein is een fantastische groene oase van 60 hectare gelegen aan de oevers van de mooie Paalse Plas, waar ook wandelaars, fietsers en waterrecreanten thuis zijn.

Millennium Golf is bovendien de golfclub waar veel talenten en vooral de beste Belgische golfer Thomas Pieters groot geworden zijn.  U kan vandaag in zijn voetsporen treden via de golfbeleving die we u aanbieden!

Golf zelf is op zich een unieke sport.  Het is een lifetime sport voor jong en oud, van 6 tot 100 jaar.  Door het unieke handicapsysteem kunnen spelers van elk niveau met elkaar golfen en wedstrijden spelen.  Iedereen, ongeacht het niveau, zal er in zeker slagen een par te spelen net zoals de echte professionals.  Een golfparcours van 18 holes speel je in vier uur en daarbij heb je meer dan 10 kilometer gewandeld.  En wist u trouwens dat golfers gemiddeld 5 jaar langer leven dan niet-golfers?  Waar wacht u dan nog op?

Maar… we willen u ook verwittigen, het golfvirus slaat ongenadig toe! Eenmaal het toeslaat, geraakt u er niet meer van af.  De kick van het overbruggen van tientallen, honderden meters, het spelen van een golfronde van meer dan 6.000 meter, het lukken van een slag recht in de hole en dat op een van de mooiste locaties in een prachtige natuur, wil u nooit meer missen!

Daarom willen we u niet op uw honger laten.  We bieden u een mooie kans om golf te ontdekken via onze maandelijkse Golf Experience en op korte tijd een echte golfer te worden via ons Learn2Golf-pakket.  Dit is de ideale stap om uw golfcarrière te beginnen.

Maar de hamvraag is zeker: what’s next?  Golf heeft nog steeds een dure en exclusieve reputatie…Op Millennium Golf hebben we zelfs daar het gepaste antwoord voor.  Er is een een all inclusive membership waarvoor u het ganse jaar onbeperkt kan golfen, maar er is ook een unieke flex-formule waar het tarief van uw lidmaatschap bepaald wordt door het aantal keren dat u speelt.

Laat u ook niet afschrikken wanneer u niemand kent of wanneer u de weg nog niet weet.  Millennium Golf heeft een bijzonder sympathieke starterswerkgroep die u met plezier zal begeleiden.  Maar belangrijker, we kunnen u garanderen dat de personen met wie u samen leert golfen  vrienden voor het leven zullen worden.

Tot slot: Millennium Golf heeft een actieve starterswerking, begeleid door de meer ervaren leden van de starterswerkgroep!  Klik hier om meer te weten te komen over deze werking.

We zien er alvast naar uit om met u een golfrondje te lopen!

Starten in groep?

Millennium – golf experience
€99,00 per persoon

Uw eerste golfbeleving gedurende één maand!

4 zondagen 10h-11h30

START ELKE MAAND

* 1 maand toegang oefenfaciliteiten

* 3 x groepsles van 1,5 uur

* 1 x compactles van 1,5 uur

* gratis gebruik golfmateriaal

* gratis onbeperkt oefenballen

* Regelboekje

Een individueel opleidingstraject?

LEARN2GOLF

Een individuele golfopleiding
van 3 maanden voor €495!

* Inclusief 6 individuele lessen
van 30 minuten bij een initiator of pro

* Gratis toegang tot oefenfaciliteiten
en compact course (na behalen baanpermissie)

* Gratis onbeperkt oefenballen

* Behalen van uw eerste handicap
mits doorlopen van stappenplan

* Stagaire federatiekaart

* Gratis gebruik golfmateriaal

* * Opgelet geen greenfeekorting
bij spelen op het terrein

Met familie, vrienden of collega's kennis maken met de golfsport? Dan kan u op Millennium Golf terecht voor een golfinitiatie.

Prijzen (mogelijk vanaf 6 personen)

1,5 uur initiatie: €32 per persoon
2 uur initiatie: €40 per persoon
3 uur initiatie: €50 per persoon (inclusief wedstrijd par 3-baan)

Boek een initiatie via mail!