Business Club – Millennium Golf
Business Club

De Millennium Business Club: Ondernemend Golfspelen!

Ondanks de pandemie, die ons vanaf maart 2020 overviel, kunnen we terugblikken op een zeer succesvol business jaar met een zeer grote opkomst.

Elk business event verliep bijgevolg ‘een beetje anders’, maar de positieve reacties van de deelnemers overtroffen elke keer onze verwachtingen. Dit smaakt naar meer en wij hopen natuurlijk, zonder het creatieve uit het oog te verliezen, dat wij samen met alle business leden in 2021 terug naar een normale situatie kunnen gaan.

Onze Millennium Golf Business Club die echter gekend is voor zijn aparte aanpak in een no-nonsense sfeer en waarin ieder zich geen betere manier kan voorstellen om een nieuwe zakenrelatie te ontmoeten, dit alles omringd door een adembenemend kader.

Samen zorgen wij met onze enthousiaste Business Club leden en het Millennium Golf Management voor een positieve en vernieuwende flow in 2021, u mag er dan ook op rekenen dat uw bedrijf extra in de kijker zal staan tijdens onze maandelijks georganiseerde bedrijfsdagen.

Wij kijken met zijn allen alvast uit naar de kick off (april 2021) van een prachtig en veelbelovend Business golfseizoen waarin de mens achter elke ondernemer telt!

Millennium Business Club dankt al zijn leden voor het vertrouwen en aangename samenwerking!

Véél golfplezier en een goede business in 2021!

Eddy Evens Business Club Captain.

Is uw interesse gewekt om business partner te worden op Millennium Golf? Voor meer informatie kan u contact opnemen met onze business coördinator Carinne Doucet: c.doucet@millenniumgolf.be

Laatste nieuwsberichten van de MBC

Business club nieuws

Bestuur

Millennium Business Club

Eddy Evens
Business Club Captain
Jaak Pieters
Member
Franky Aegten
Member
Tony Verbeke
Member
Patrick Jonckers
Member

2021

Business Leden