Seniors – Millennium Golf
Seniors

Dinsdag is het senioren dag voor de senioren club. Vanaf 50 jaar kunnen dames en heren deelnemen. Bij onze senioren heerst een gezellige en ontspannen sfeer. We hebben actieve spelers tussen de 50 en 80 plus. Sommigen hebben eerder sportieve ambities , anderen spelen voor het plezier. Maar voor iedereen is het sociale contact zeer aangenaam.

We organiseren verschillende activiteiten zodanig dat iedereen zijn gading kan vinden. Een winter- en zomercompetitie met telkens een eindklassement voor dames en heren. Er is steeds een 18 holes en 9 holes wedstrijd op onze Championship Course. Naast onze wedstrijden organiseren we ook jaarlijks ontmoetingen met andere clubs en organiseren wij een tweedaagse reis naar Nederland en/of Duitsland om daar onze golfvaardigheden te testen.

Onze clubkleuren worden jaarlijks enthousiast verdedigd tijdens de federale interclubcompetitie senioren en in de Noord-Oostcompetitie, een competitie tussen 6 clubs uit onze regio (max. handicap 35,9) en in de Seniorgolf League een competitie tussen Belgische en Nederlandse ploegen waarbij zowel in Nederland als België gespeeld wordt (max. handicap 20,0).

Golf Vlaanderen en KBGF organiseren eveneens federale wedstrijden voor senioren waaraan wij kunnen deelnemen.

Voor de organisatie van al onze activiteiten is er een belangrijke rol weggelegd voor het seniorenbestuur, bestaat uit evenveel vrouwen als mannen met als Captain: Rudi Stiers, financieel verantwoordelijke Ann Godelaine en als leden : Herman Verhoeven, Marina Thoelen, Rosita Gebruers, Guy Schuer en Paul Mattheus.

Ontspanning en beweging zijn noodzaak in onze maatschappij. Zeker naarmate de leeftijd vordert is het een must. De golfsport is het ideale antwoord : bewegen in de buitenlucht gecombineerd met een sportieve challenge geeft een gezonde boost voor lichaam en geest. Laat het duidelijk zijn dat deelnemen aan de activiteiten van de Millennium Senioren Club de juiste actie is. Al onze senioren heten u van harte welkom en wensen iedereen een fantastische golfbelevenis op onze prachtige Millennium Golf Course.

 

Bestuur

Seniors

Rudi Stiers
Senior Captain
Ann Godelaine
Penningmeester senioren
Marina Thoelen
Bestuurslid senioren
Herman Verhoeven
Bestuurslid senioren
Rosita Gebruers
Bestuurslid senioren
Paul Mattheus
Bestuurslid senioren
Guy Schuer
Bestuurslid senioren