Seniors – Millennium Golf
Seniors

Dinsdag is het senioren dag voor de senioren club. Vanaf 50 jaar kunnen dames en heren deelnemen. Bij onze senioren heerst een gezellige en ontspannen sfeer. We hebben actieve spelers tussen de 50 en 80 plus. Sommigen hebben eerder sportieve ambities , anderen spelen voor het plezier. Maar voor iedereen is het sociale contact zeer aangenaam.

We organiseren verschillende activiteiten zodanig dat iedereen zijn gading kan vinden. Een winter- en zomercompetitie met telkens een eindklassement voor dames en heren. Er is steeds een 18 holes en 9 holes wedstrijd op onze Championship Course. Naast onze wedstrijden organiseren we ook elk jaar verschillende ontmoetingen met andere golfclubs.

Onze clubkleuren worden jaarlijks enthousiast verdedigd tijdens de federalen interclubcompetitie senioren en in Noord-Oost een teamcompetitie tussen 6 clubs uit onze regio. Golf Vlaanderen en KBGF organiseren eveneens federale wedstrijden voor senioren waaraan wij kunnen deelnemen.  Het is niet altijd golfen, want feesten doen we ook graag. Het jaarlijkse kreeftendiner en nieuwjaarsfeest zijn gezellige voltreffers.

Voor de organisatie van al onze activiteiten is er een belangrijke rol weggelegd voor het seniorenbestuur, met als leden : Adele Lynen , Eddy Raymaekers , Marijke Bongaerts  Penningmeester : Ann Godelaine en seniorencaptain : Rudi Stiers.

Ontspanning en beweging zijn noodzaak in onze maatschappij. Zeker naarmate de leeftijd vordert is het een must. De golfsport is het ideale antwoord : bewegen in de buitenlucht gecombineerd met een sportieve challenge geeft een gezonde boost voor lichaam en geest. Laat het duidelijk zijn dat deelnemen aan de activiteiten van de Millennium Senioren Club de juiste actie is. Al onze senioren heten u van harte welkom en wensen iedereen een fantastische golfbelevenis op onze prachtige Millennium Golf Course.

 

Bestuur

Seniors

Rudi Stiers
Senior Captain
Bert Rochus
Bestuurslid senioren
Ann Godelaine
Penningmeester senioren
Marina Thoelen
Bestuurslid senioren
Herman Verhoeven
Bestuurslid senioren