Seniors – Millennium Golf
Seniors

Dinsdag is het senioren dag voor de senioren club. Vanaf 50 jaar kunnen dames en heren deelnemen. Bij onze senioren heerst een gezellige en ontspannen sfeer. We hebben actieve spelers tussen de 50 en 80 plus. Sommigen hebben eerder sportieve ambities , anderen spelen voor het plezier. Maar voor iedereen is het sociale contact zeer aangenaam.

We organiseren verschillende activiteiten zodanig dat iedereen zijn gading kan vinden. Een winter- en zomercompetitie met telkens een eindklassement voor dames en heren. Onze thuiswedstrijden in het zomerseizoen zijn qaulifying voor sponsorwedstrijden , de overige zijn counting. Altijd is er een 18 holes en 9 holes wedstrijd op onze championship course.

De ontmoetingen met andere clubs zijn telkens een fijne ervaring zoals Golf de Rigenée en Golf de Naxhelet. Verder spelen we uitwedstrijden op Best Golf ( Eindhoven) en Golfclub Schloss Georghausen.

Onze clubkleuren worden jaarlijks enthousiast verdedigd tijdens de federalen interclubcompetitie senioren en in Noord-Oost een teamcompetitie tussen 6 clubs uit onze regio. De VVG en KBGF organiseren eveneens federale wedstrijden voor senioren waaraan wij kunnen deelnemen.  Het is niet altijd golfen want feesten doen we ook graag. Het jaarlijkse kreeftendiner en nieuwjaarsfeest zijn gezellige voltreffers.

Voor de organisatie van al onze activiteiten is er een belangrijke rol weggelegd voor het seniorenbestuur , met als leden : Adele Lynen , Eddy Raymaekers , Marijke Bongaerts  Penningmeester : Ann Godelaine en seniorencaptain : Paul Willems

Ontspanning en beweging zijn noodzaak in onze maatschappij. Zeker naarmate de leeftijd vordert is het een must. De golfsport is het ideale antwoord : bewegen in de buitenlucht gecombineerd met een sportieve challenge geeft een gezonde boost voor lichaam en geest. Laat het duidelijk zijn dat deelnemen aan de activiteiten van de Millennium Senioren Club de juiste actie is. Al onze senioren heten u van harte welkom en wensen iedereen een fantastische golfbelevenis op onze prachtige Millennium Golf Course.

Klik hier voor de senioren kalender 2020

Hier alle nieuwsberichten van de seniors

Senior Nieuws

Bestuur

Seniors

Paul Willems
Senior Captain
Adele Lynen
Bestuurslid seniors
Eddy Raymaekers
Bestuurslid seniors
Ann Godelaine
Penningmeester seniors
Marijke Bongaerts
Bestuurslid senioren
Benoit Dellicour
Bestuurslid senioren