The Mill – Millennium Golf
The Mill

Gezellig tafelen op Millennium Golf met zicht op de Paalse Plas

Info heropening horeca (terras) vanaf 8 mei 2021

  • De horeca is doorlopend open vanaf 11 uur tot 22 uur (=algemeen verplicht sluitingsuur). De keuken is doorlopend open, hoofdgerechten kunnen besteld worden tot 20h30, snacks tot 21h00.
  • Per tafel mag een maximum van 4 personen plaatsnemen (=één flight), tenzij de gezinsbubbel groter is dan dat aantal. De afstand tussen de tafelgezelschappen moet 1,5 meter bedragen.  De tafels zijn op deze basis klaargezet.  Het is hierdoor ten strengste verboden om tafels of stoelen te verschuiven.
  • Iedereen moet steeds verplicht een mondmasker dragen bij verplaatsingen tussen de tafels of wanneer er rechtgestaan wordt.
  • Men mag de binnenruimte van het clubhuis enkel occasioneel en kort betreden voor de sanitaire voorzieningen of om van en naar het terras te gaan.
  • Reserveren is niet verplicht maar we merken dat er wel al gereserveerd wordt voor de eerste dagen.  Wil u zeker zijn van een plaatsje neem dan zeker contact op met de horeca via horeca@millenniumgolf.be of telefonisch op 0493/04.66.32.
  • We veronderstellen dat alle leden staan te popelen om van het terras te genieten.  Daarom vragen we de medewerking van alle leden om, wanneer het terras volzet is en er nog andere leden van het terrein komen, niet onnodig lang op het terras te blijven zitten.  Als richtlijn vragen we een bezetting van maximaal één uur wanneer u enkel iets drinkt, van anderhalf uur wanneer u luncht (middag) of van twee uur wanneer u dineert (menu – avond).
  • We starten de eerste periode met een nieuwe kaart. Benieuwd naar de menu? Klik hier!
  • Om vlot en veilig te bestellen, verzoeken we iedereen om met de app te betalen via de QR op de tafels. Het is niet toegelaten om zelf naar binnen te lopen om bestellingen te doen.

We verzoeken u dan ook vriendelijk om deze maatregelen strikt te respecteren en ook met het nodige respect de aanbevelingen van het horecapersoneel nauwgezet op te volgen.

Events - seminars - catering

The Mill

Horecateam

The Mill

Vera Adamczyk
Horecamanager
Gerard M'Baye
Horecamanager / Chef-kok
Lennert Daniels
Hulpkok
Narmin Eqladios
Keuken
Nicole Baute
Keuken
Véronique De Locht
Zaal
Gerda Behets
Zaal
Femke Loomans
Zaal
Whitney Van Hende
Zaal
Lizette Baeten
Zaal
Sylwia pardyka
Zaal
Anke Cuypers
Zaal
Gitte Jamar
Zaal
Kato Vanerum
Zaal