Over ons – Millennium Golf
Over ons

Prachtig gelegen aan de Paalse Plas, in het zuiden van de Limburgse Kempen, ligt Millennium Golf met een 18-holes Championship Course en een par-3 parcours van 9 holes.  

Millennium Golf wil haar leden en bezoekers de unieke kwaliteitsvolle sportieve beleving van de golfsport aanbieden op een uitdagend golfterrein en een aangepaste infrastructuur, met respect voor milieu en natuur, golfetiquette en fair play, en met eerbied voor elk golfniveau.  Op Millennium moet elke golfer zijn ultieme golfdroom ervaren en kunnen realiseren.

Millennium Golf, The Golf to be!

Het wondermooie terrein van het 18-holes Championship Course is een competitieve baan doorspekt met eiken, beuken en rhododendrons, rond de oevers van de Paalse Plas. Het water is alomtegenwoordig en dwingt je vaak tot voorzichtige of net risicovolle shots.

18 holes Championship Course

Millennium beschikt over één van de meest uitdagende 18 holes van België.  Het parcours werd ontworpen door Bruno Steensels.  De beste ronde staat met een score van 61  op naam van Thomas Pieters, die jarenlang jeugdspeler was op Millennium Golf.

Par 3 – Compact Course

Als beginner kan je terecht op het 9-holes Compact Course, een baan van 719 meter die de perfecte instap is voor het grotere werk. Daarnaast is er ook een Bambini Course,

Oefenfaciliteiten

Millennium beschikt over indrukwekkende oefenfaciliteiten.  De driving range heeft 2 verdiepingen en meer dan 60 afslagplaatsen. De driving range is uitgerust met Trackman range systeem en heeft een indoor putting green. Daarnaast is er ook nog een outdoor putting green en chipping green met oefenbunker.

Op de putting- en chipping green en de ruime driving range die is uitgerust met Trackman Range systeem kan je naar hartenlust en doelgericht oefenen. De “Golf Acadamy” van Millennium Golf biedt een kader waarin je met professionele ondersteuning je spel intensief kan verbeteren.

In het eigentijdse clubhuis met een prachtig design staat “The Mill” centraal,

waar je terecht kan voor een snelle hap of gastronomisch diner. Verder is er ook de mogelijkheid tot het huren van één van de zalen. De perfecte locatie voor uw feest, seminarie of evenement. Millennium Golf… dat is golf, gastronomie en genieten!

Millennium Golf Management nv

Management

Piet Vandenbussche
Gedelegeerd bestuurder
Jaak Pieters
Bestuurder - Voorzitter
Peter Brinckman
Bestuurder

Meet our office team

Secretariaat & Onthaal

Sara Wyndaele
Sport secretariaat
Carinne Doucet
Onthaal & Business club
Sofie Vandenbussche
Onthaal & Administratie

Samenstelling van het sportief bestuur

Sportcomité

Bart Celen
Captain
Danny Thaens
Vice-captain
Michel Peeters
Voorzitter ledenraad
Rudi Stiers
Senior-captain
Thérèse Martin
Ladies-captain
Heidi Maes
Jeugd Captain
Hans Corvers
Business club
Saskia Deboutte
Starterswerkgroep - Routers 36
Frieda Vandevoort
Starterswerkgroep - Starters 45
Dirk Gysemberg
Men Captain
Ivan Smeyers
Wedstrijd coördinator

Meet our greekeeping team!

Greenkeeping

Rudi Hermans
Hoofdgreenkeeper
Karel Poels
Assistent Hoofdgreenkeeper
Fabio Molla
Greenkeeper
Igor Ocursçak
Greenkeeper
Jaime Correa Martinez
Greenkeeper / Caddymaster

Marshalteam

Marshals

Eddy Raymaekers
Marshal/caddiemaster
Francis Delvaux
Marshal/concièrge
Frieda Vandevoort
Sportief Marshal
Carl Van Elsen
Marshal