Men’s day – Millennium Golf
Men's day

Men’s day 

Een groep van vrienden die proberen om, op een vrijdagnamiddag voor, tijdens én na een partijtje golf, de werkweek af te sluiten op een fijne en gezellige manier.

Ieder mannelijk lid van Millennium Golf (+18j) is welkom. U bent een (nieuw) lid en u heeft nog nooit deelgenomen aan één van onze Mens Day, dan hopen we om u op een van de volgende wedstrijden te mogen verwelkomen. Er is geen jaarlijkse bijdrage of leden-fee te betalen.

Elke vierde vrijdag van de maand spelen we op ons eigen terrein. Ook spelers met een hogere handicap dan 36 (max.45) kunnen hieraan deelnemen. Elke tweede vrijdag van de maand wordt er een wedstrijd georganiseerd op een andere golf. Indien het wenselijk is kan er een bus ingelegd worden om een gezamenlijke verplaatsing te maken.

Na elke wedstrijd is er dadelijk een prijsuitreiking voorzien. De meeste sponsors blijven ons trouw – waarvoor dank. Wie interesse heeft om ook een wedstrijd te sponsoren en zo zijn bedrijf in de kijker te zetten of gewoon uit sympathie voor onze sport kan altijd bij ons comité terecht.

Inschrijvingen voor deze wedstrijden gebeuren via de Begolf app, uiterlijk de woensdag voorafgaand aan de wedstrijd. Elke speler betaalt een wedstrijdfee van 5€.

Door deel te nemen aan onze Mens day kan u punten verdienen voor het MD Regelmatigheidscriterium. Dit criterium bepaalt op het einde van het seizoen wie de titel krijgt van “Man of the Year”.

Klik hier voor de website van de Millennium Men’s Day

 

Onze laatste updates

Men's day Nieuws

Comité

Men's Day

Patrick Jonckers
Captain
Theo Dillen
Passed captain
Franky Aegten
Committee member
Bart Celen
Committee member
Raf Claes
Committee member