Men’s day – Millennium Golf
Men's day

Men’s day 

Een groep van vrienden die proberen om, op een vrijdagnamiddag, voor, tijdens en na een partijtje golf, de werkweek af te sluiten op een fijne en gezellige manier.

Ieder mannelijk lid van Millennium Golf, ouder dan 18 jaar, is welkom. U bent een (nieuw) lid en U heeft nog nooit deelgenomen aan één van onze Mensdays, dan hopen we om U op een van de volgende wedstrijden te mogen verwelkomen. Er is geen jaarlijkse bijdrage of leden-fee te betalen.

Elke 4de vrijdag van de maand spelen we op ons terrein te Paal. Ook spelers met een hogere handicap dan 36(max.45) kunnen hieraan deelnemen.

Er wordt elke 2de vrijdag van de maand een wedstrijd georganiseerd op een andere golf. Indien het wenselijk is kan er een bus ingelegd worden om een gezamenlijke verplaatsing te maken.

Na elke wedstrijd is er dadelijk een prijsuitreiking voorzien. De meeste sponsors blijven ons trouw – waarvoor dank. Wie interesse heeft om ook eens een wedstrijd te sponsoren en zo zijn bedrijf in de kijker te zetten of gewoon uit sympathie voor onze sport kan altijd bij ons comité terecht.

Inschrijvingen voor deze wedstrijden gebeuren via I-golf, uiterlijk de woensdag voorafgaand aan de wedstrijd. Elke speler betaalt een wedstrijdfee van 5€.

Dit jaar organiseren wij vrijdag 24 juni op Millenniumgolf de “Limburgse Mensday Challenge” waaraan alle Limburgse clubs zullen deelnemen. Op vrijdag 7 Juli ontvangen we onze vrienden uit Schloss Georghausen.

Door deel te nemen aan onze Mensdays kan U punten verdienen voor het MD Regelmatigheidscriterium. Dit criterium bepaalt op het einde van het seizoen wie de titel krijgt van “Man of the Year”.

Klik hier voor de website van de Millennium Men’s Day

 

Onze laatste updates

Men's day Nieuws

Comité

Men's Day

Patrick Jonckers
Captain
Theo Dillen
Passed captain
Franky Aegten
Committee member
Bart Celen
Committee member
Raf Claes
Committee member