KPMG Trophy zet Millennium op Europese golfkaart

Millennium Golf in Beringen-Paal is vanaf donderdag een hotspot op de Europese golfscène. Met de KPMG Trophy strijkt de Challenge Tour in ons land neer. Dat is de Belgische manche voor de Challenge Tour die Millennium ongetwijfeld op de Europese golfkaart zal onderstrepen.
Millennium is er klaar voor. De baan onderging de laatste paar jaar een heuse metamorfose. Daar is iedereen, zeker de Belgische deelnemers, het roerend over eens. 

“Millennium zal ongetwijfeld een veeleisende scherprechter zijn”, weet Christopher Mivis die de Paalse baan als zijn broekzak kent. Hij is één van de lanspunten van de veertien landgenoten die in de KPMG Trophy starten.

Maar er is meer. In het startersveld  enkele “namen”. Matteo Manassero bijvoorbeeld. Ooit bewierookt als dé Italiaanse “numero uno”, vecht hij nu om opnieuw op de European Tour te raken. Wat ook voor Marcel Siem geldt.  De Duitse boezemvriend van Nicolas Colsaerts, die vier European Tour-zeges achter zijn naam heeft staan, verloor verleden jaar zijn kaart. Grégory Havret, driemaal winnaar op de European Tour, zit in hetzelfde schuitje. 

Zij, en met hen veel anderen, gaan op Millennium voor de hoogste eer. Millennium zal, deels dankzij de vele enthousiaste vrijwilligers, hen een uitstekende arena aanbieden.

De Belgische topspelers