Businessclub – Millennium Golf
Businessclub

De Millennium Business Club: Ondernemend Golfspelen!

Elk Business lid kan beamen dat in 2018 de “ Millennium Business Club “een mooi seizoen achter de rug heeft!

Met een 50 tal bedrijven die elke maand zorgde voor een 80 tal deelnemers mag men van een succesvol jaar spreken.

Onze Millennium Golf Business Club die echter gekend is voor zijn aparte aanpak in een no-nonsense sfeer en waarin ieder zich geen betere manier kan voorstellen om een nieuwe zakenrelatie te ontmoeten, dit alles omringd door een adembenemend kader.

Samen zorgen wij met  onze enthousiaste Business Club leden en het Millennium Golf Management voor een positieve en vernieuwende flow in 2019, u mag er dan ook op rekenen dat uw bedrijf extra in de kijker zal staan tijdens onze maandelijks georganiseerde bedrijfsdagen.

Wij kijken met zijn allen alvast uit naar donderdag 16 april voor de kick off van een prachtig en veelbelovend Business golfseizoen waarin de mens achter elke ondernemer telt!

Het Business Committee dankt al zijn leden voor het vertrouwen en aangename samenwerking!

Nieuw vanaf dit jaar is dat we starten met een Multiplayer Corporate Membership!  Deze formule richt zich op bedrijven met meerdere actieve golfspelers.  Meer informatie hierover op het sekretariaat.

Het business comité bestaat uit Bart Celen (captain), Jaak Pieters, Franky Aegten, Tony Verbeke en Patrick Jonckers.  De coördinatie gebeurt door Carinne Doucet.

Laatste nieuwsberichten van de MBC

Business club nieuws

Bestuur

Millennium Business Club

Bart Celen
Business club captain
Jaak Pieters
Member
Franky Aegten
Member
Tony Verbeke
Member
Patrick Jonckers
Member

2019

Business Leden