Ladies – Millennium Golf
Ladies

Millennium Ladies

Elke donderdag is het op Millennium een ladies dag. De dames kunnen samen spelen , soms gewoon voor de gezelligheid, soms in het kader van een wedstrijd, soms met dames van een andere club.

Naargelang de formule verandert  het startuur. Om zoveel mogelijk dames aan te spreken , ook de werkende en nog actieve dames. Op de kalender van de ladies staan alle formules weergegeven :

• Om 10.30u : freetime; wij spelen voor het plezier ; er worden geen kaarten ingegeven

• Om 12.00u of om 14.00u : effectieve wedstrijden in qualifying of counting ; we spelen meestal stableford ; er is een prijsuitreiking met een sponsor

• Om 18.00u : freetime “ working girls” ; we spelen 9 holes voor de fun

Alle inschrijvingen gebeuren via i-golf tot de dinsdag avond voor de wedstrijd. De meeste wedstijden zijn geopend voor de dames vanaf hcp 45.

Elk jaar hebben we 2 toppers in onze wedstrijden : “Ladies invite men” en” Ladies invite girlfriend”. Na de prijsuitreiking houden we een gezellig diner. En dan is er nog de “Early Bird “die om 7.00u start en wordt afgesloten met een heerlijke lunch.

Elk seizoen gaan we een paar keer op verplaatsing spelen samen met de ladies van die club. Dit jaar gaan we  naar Houthalen, Lummen, De Brabantse Golf en Maastricht. Wij krijgen bezoek van Tielt Winge en Cleydael  op 6/7 en Witbos en de Kempense op 10/08.

Al jaren heeft onze driedaagse golfreis een denderend succes. We vertrekken met de bus en spelen drie topbanen meestal in een buurland. Dit jaar wordt het regio Eindhoven van 16 tot 18 mei.

Klik hier voor de facebookpagina van de Millennium Ladies

De laatste nieuwtjes van de Ladies

Ladies nieuws

Verslag Mamma Mia’s en kalender september

10 september 2017

De Mamma Mia’s waren de sponsors ( Ruth, Chantal, Adèle, Maria en Mia) en ze hebben ons extra verwend! We werden om 18.00 u verwelkomd op La Terrazza, met muziek van Abba – Mamma Mia- en kregen al onmiddellijk een sjaaltje op ons hoofd.
Gisteren was het een topdag bij de ladies! Wij hebben weer eens , zonder een spatje regen , onze mooie golfbaan mogen spelen. De scores lagen bitter laag, maar dat heeft onze pret niet kunnen aantasten! […]

Lees verder…

Lees meer

Comité

Ladies day

Thérèse Martin
Ladies Captain
Marina Thoelen
Vice Captain
Dany Vercruyssen

Martine Gregoire

Lisette Sannen

Frieda Vandevoort