Go back..

Business Golf Dagen

The Millennium Business Club Days

 

Elke 3de donderdag van de maand in het seizoen (van april tot en met oktober) verwelkomen we de Business Club leden en hun gasten op onze hospitality dagen.


Business Club hostessCarinne Doucet zal jullie ontvangenin de bar boven (hoofdingang, trap rechts omhoog) en waar jullie ook een uitgebreid ontbijtbuffet te wachten staat.

Competitie : De eerste start is voorzien om ca. 11:00 uur en de laatste omstreeks 13:30 uur. Business Club leden die gasten voor de initiatie hebben, krijgen prioriteit om laat te starten.
 
Versnapering : Lunchpakketten zullen klaar staan op de turn en de initiatiedeelnemers worden tijdens hun break eveneens uitgenodigd op een hapje en drankje.
 
De prijsuitreiking zal naar gelang de laatste start plaatsvinden tussen 19:00 en 20:00 uur aan tafel in het Inland Links Foyer (onze grote zaal beneden of bij goed weer op een van onze terrassen) waarna we overgaan naar ons gezamenlijke culinaire diner. Bij de bevestiging van de startlijst en tafelschikking zal het indicatieve beginuur worden meegedeeld.
 
De golfbelevenis voor niet-golfers : Voor de initiatiedeelnemers vindt u alle info op de business membership pagina (hier) of via deze link die jullie aan deze personen ter beschikking kunnen stellen, zodat zij een beter idee zouden hebben van wat hen allemaal precies te wachten staat. Dit document geeft jullie ook een beter zicht op de lichtjes aangepaste afloop van het programma voor deze deelnemers en laat hen hopelijk nieuwsgierig uitkijken naar de belevenis die hen te wachten staat.
  • Om 14:00 uur begint de initiatie en ze zal eindigen om 18:00 uur. Wij raden uiteraard aan om sportieve kleding te dragen en comfortabele schoenen met platte zool, zoals sportschoenen. Alles wat golfmateriaal betreft, daarvoor zorgen wij. Voor deze niet-golfende gasten wordt er een hapje voorzien tijdens de pauze van de initiatie. Uw initiatie-gasten worden vanuit de ontbijtruimte begeleid naar de proshop.
  • 14:45 uur Daarna gaan we de competitieve geest laten spelen. Voordat we een pauze nemen organiseren we een uitgebreide puttingwedstrijd. De winnaar van de putting competitie mag bovendien ‘s avonds een kleine attentie verwachten. 
  • 15:30 uur Pauze met een drankje en een hapje aan de buitenbar
  • 16:15 uur Na de pauze gaan we in teams onze kortere compact course op. Hier organiseren we in 2015 een scramble met 2 in flights van 4 of 6.
  • 18:00 uur Na de initiatie kunnen de deelnemers boven in de bar nog een drankje nuttigen, totdat u hen als gastheer na de ronde vergezelt. Indien gewenst brengen we hen echter ook graag tot bij uw flight.