Go back..

Business Club

That's our business !

 

De Millennium Golf Business Club is een unieke combinatie van golf, netwerking en klantenevents.

 

Als Millennium Business member heeft u toegang tot onze meetinginfrastructuur en exclusieve hospitality- en netwerk-evenementen, bovendien geniet u van ongeëvenaarde voordeeltarieven.

Golf & business, dat gaat hand in hand.
 

Golf

 

Tijdens de Business Club dagen spelen de golfers met GVB een 18 holes wedstrijd op onze Inland Links Championship Course. Gedurende het ganse jaar strijden zij voor de “Order of Merit”: een seizoenscompetitie per bedrijf gesponsord door het bedrijfslid Merit Capital. Terwijl de golfers de baan op zijn, krijgen de startende leden van de Business Club intensieve golfles door onze pro in de Business Club Academy. Daarnaast verwennen we ook jullie klanten die eens willen kennismaken met deze fantastische sport met een uitgebreide kennismakingsclinic. Voor elk wat wils dus!

 

Netwerking

 

Net als de business seats in de voetbalsport, bieden onze Golf Seats de mogelijkheid om heel wat interessante mensen te leren kennen. Het is natuurlijk niet de bedoeling om vanaf hole 2 al een offerte aan te bieden aan je medespelers maar het is natuurlijk wel aangenaam om zaken te doen met mensen die je op een sportieve manier hebt leren kennen.

 

We posten regelmatig updates over onze evenementen als ook foto's en nieuwtjes van onze bedrijfsleden zelf op onze gesloten (members only) FaceBook pagina.

 

Events

 

Business golf dagen

Naast de golf en netwerkmogelijkheden die de Business Club biedt voor de leden zijn de Business Golf Dagen tijdens het seizoen (april-oktober) elk jaar weer een voltreffer. Deze dagen vinden altijd plaats de derde donderdag van de maand en zijn een zeer eenvoudige én budgetvriendelijke manier om je klanten / prospecten eens een heerlijke dag aan te bieden. De formule voor deze dag is reeds uitgebreid getest en goed bevonden: brunch, sport (18 holes of kennismakingsclinic), receptie en diner. de golfers nemen deel aan de Business Club competitie en voor de niet-golfer hebben we een speciaal programma samengesteld afgestemd op de competitie.

In de winter hosten we een casual 9-holes Winter Business Dag, die wij afsluiten met een gezamenlijke winterschotel in de brasserie. Gasten van bedrijfsleden spelen die dag gratis.

 

Meer info over lidmaatschap van deze Business Club: Carinne Doucet c.doucet@millenniumgolf.be of 013/61.89.51