Welkom bij Millenniumgolf

Millennium Paal vaart nieuwe koers

nv Migal, de eigenaars van Millennium komt vanaf november in de handen van Katrien en Joris Lowette.
Vanaf 1 januari 2017 wordt de golfexploitatie afgesplitst van de eigendom en in handen te geven van specialisten ter zake.
Naast Piet Vandenbussche van Golf.be, AtGolf en Heron Golf Management, zullen ook Bob Verbeeck van sportmarketingbureau Golazo en Jaak Pieters, vader van Thomas en voorzitter van de Millennium Business Club, hun stoere schouders onder het project zetten.
 

Start2Golf

Golfnieuwsgierig? Als eens geproefd en het smaaktte naar meer? U wilt er eens echt werk van willen maken en zien hoever u kan geraken?

Bij Millennium Golf zet u zorgeloos de eerste stappen in deze opwindende sport.

Lees meer info

Kom eens een balletje slaan !

Dat kan op Millennium. We willen graag golf nieuwsgierigen eens de kans geven om kennis te maken met onze fascinerende sport. Kom dus zeker eens langs op een 1ste en 3de zaterdag van de maand om 11:00. Aanmelden kan via info@millenniumgolf.be. TOT DAN !

Jeugd ( TEM 18 jaar) :5€/pp    - Volwassenen : 10€/pp

Lees meer info

Key Info

Via deze link vinden jullie belangrijke informatie over het reilen en zeilen in onze club. Hier vergaren we allerhande van belangrijke informatie en documenten die frequent als referentie moeten dienen (handicaptabel, scorekaart, etc.) en waar jullie altijd de laatste versie vinden. We hopen dat we jullie daarmee helpen, om onze golfclub beter te leren kennen. 

Als je vragen hebt, dan vindt je hier al heel wat antwoorden. Uw sleutel tot de club, we willen immers dat u zich snel bij ons thuis voelt!

Lees meer info

Millennium Golf - Een bezoek waard

Middenin de Limburgse natuur, rond de oevers van de Paalse Plas, ligt Millennium Golf. U wilt een spannende wedstrijd spelen met vrienden? U bent op zoek naar een geschikte locatie voor uw seminarie, een zakenlunch of teambuildingevent? Of u wilt een ontspannende dag doorbrengen met uw gezin? Wij bieden een open clubsfeer waar u in een gezellig kader wordt onthaald.

Bekijk meer foto's

In the spotlight:

Lees meer nieuws

Golfnieuwsgierig ? ...

U heeft misschien al eens kennisgemaakt met golf en bent al eens komen proeven op Millennium op een kennismaking elke 1ste en 3de zaterdag van de maand om 11:00 Jeugd : (TEM 18 jaar) 5€/pp   Volwassenn : 10€/pp e(te regsitreren via .(JavaScript must be enabled to view this email address)) .

Of U heeft misschien zelfs een langere gestructureerde initiatie of clinic bij ons gevolgd.

Dan zal U waarschijnlijk gemerkt hebben dat golf een uitdagende sport is voor alle leeftijden; Of u nu een prille twintiger bent, een flamboyante veertiger of een sportieve zestiger: golf is een sport die voor spelers van alle leeftijden een nieuwe wereld doet opengaan.

 

U heeft zin in meer? U wilt er eens echt werk van willen maken en zien hoever u kan geraken?

Bij Millennium Golf zet u zorgeloos de eerste stappen in deze opwindende sport :

Door onze lidmaatschapsformules & golfbanen afgestemd op elk niveau, en door de hechte club waar u zich meteen thuis voelt.

Lees hier alles over het "Stappenplan voor beginnende golfers!"

Geen schrik, we begeleiden u elke stap van de weg wink

Lees meer..

posted on 01-07-2015 TAGS: