Verslag Mamma Mia’s en kalender september

Beste dames,

 

Gisteren was het een topdag bij de ladies! Wij hebben weer eens , zonder een spatje regen , onze mooie golfbaan mogen spelen. De scores lagen bitter laag, maar dat heeft onze pret niet kunnen aantasten!

De Mamma Mia’s waren de sponsors ( Ruth, Chantal, Adèle, Maria en Mia) en ze hebben ons extra verwend! We werden om 18.00 u verwelkomd op La Terrazza, met muziek van Abba – Mamma Mia- en kregen al onmiddellijk een sjaaltje op ons hoofd.

De seventies ambiance zat er duidelijk in! We werden getrakteerd op rosé en lekkere tapa’s en de winnaars gingen met Abba cd’s naar huis!

De prijs voor de meeste bunkerslagen was voor Ria met 6 x in de bunker!

Nogmaals dank aan onze 5 Mamma Mia’s voor deze mooie afsluiter van de schoolvakantie!

 

Het programma voor september ziet er zo uit :

 

donderdag 7 september om 18.00u : onze laatste ladies night 9 holes van het seizoen. Niet te missen! Inschrijven op i-golf ; er wordt geen startlijst gemaakt.

 

donderdag 14/9 om 14.00u: wedstrijd gesponsord door Saskia. Het is een counting wedstrijd aangezien er die week geprikt wordt. Iedereen kans om te winnen ; we spelen “hidden holes”.

 

donderdag 21/9 om 10.30u :  freetime ; inschrijven via i-golf ; mogelijkheid om 18 of 9 holes te spelen; geen startlijst.

 

– donderdag 28/9 : geen ladies wedstrijd omdat er die dag onze baan bezet is door interclub. Je kan eventueel individueel spelen om 8.30u.

 

Traditiegertrouw is de maand september de maand van vele competities buitenhuis . Wij wensen alle dames die de Millennium kleuren zullen verdedigen veel succes!

 

– 5/9 :  International Ladies Open Maastricht

– 7/9 : finale Children’s Hope Rigenée

– 12/9 : interclub dames senioren Lanaken

– 20/9 : interclub dames senioren Rougemont

– 21/9: finale Louis Widmer by golf.be in Keerbergen

– 28/9 : interclub dames senioren Keerbergen

 

Nog een fijn weekend!

 

 

Met vriendelijke groeten,

Dany Vercruyssen
Ladies Captain Millennium Golf

013/335567
0474/645595