The Millies Jeugdlessen

Beste jeugdleden, ouders & grootouders,

 

Graag stellen we u onze nieuwe pro’s voor: Allan McLean en Sander Lemmens .

De uit Schotland afkomstige Allan MCLean was eerder actief in Nederland en België op oa. Ternesse en op La Tournette. Allan spreekt perfect nederlands.

Sander Lemmens is een oude bekende want hij was reeds pro op Millennium Golf in de periode 2006- 2010. Veel van de huidige leden sloegen bij Sander hun eerste golfbal en nemen tot op heden golfles.

 

Hieronder vindt u de prijzen en informatie (in bijlage) terug van de wekelijkse jeugdtrainingen voor het komende najaar 2017 en voorjaar 2018.

 

We blijven werken in een cyclus van 4 weken , waarbij we minstens in 3 van de 4 weken met onze jeugd de baan opgaan. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen gepland.

De indeling van de groepen , zal niet gewijzigd worden.

 

Deelname is enkel mogelijk na ontvangst van uw betaling. Dit kan per overschrijving (vermelding naam jeugdspeler) of op het secretariaat.

 

De lessen starten vanaf woensdag 13/09 of zaterdag 16/09 tot half maart 2018.

 

Prijs : 150€/pp (voor alle lessen op woensdag of zaterdag)

 

U kunt zich inschrijven voor de trainingen door simpelweg een mailtje te sturen naar Sara via s.wyndaele@millenniumgolf.be

 

 

Alsook zijn we  opzoek naar enthousiaste ouders / grootouders die willen instappen in het jeugdcomité. Ouders/grootouders die mee aan het jeugdbeleid willen werken , op wie we beroep kunnen doen om te helpen tijdens activiteiten in de rand van de jeugdwerking. U kan contact opnemen met de jeugdcaptain jeugdcaptain@millenniumgolf.be

 

 

In geval van vragen staan we graag ter beschikking.

 

Met sportieve groeten,

 

Het jeugdcomite

Filip Daerden