Oproep vrijwilligers voor de KPMG Trophy – European Challenge Tour

Beste leden,

Zoals u al weet wordt van 29 augustus tot en met 31 augustus 2019 de KPMG Trophy – European Challenge Tour georganiseerd op Millennium Golf.  We zijn bijzonder trots dit evenement te kunnen ontvangen en de Challenge Tour wordt ongetwijfeld het hoogtepunt van het golfseizoen!

Voor de succesvolle praktische organisatie willen we beroep doen op de medewerking van onze leden.  Daarom zijn we op zoek naar:

  1. Leden die willen deel uitmaken van het organiserend comité en een verantwoordelijke rol willen opnemen tijdens het event.  We zijn op zoek naar volgende profielen: Verantwoordelijke voor spelers – scoring – course set-up – practice – vrijwilligers – catering – logistiek – VIP – communicatie ,….Hebt u interesse hiervoor, gelieve dan een e-mail te sturen naar piet@millenniumgolf.be.  We voorzien een eerste voorbereidende meeting op donderdag 20 juni om 19h00 in het clubhuis.
  2. Leden die willen deelnemen als vrijwilliger tijdens het evenement zelf.  Hiervoor kan u inschrijven via i-pass op de activiteitenkalender van Millennium (aangemaakte activiteit op datum van 29 augustus 2019). We zijn op zoek naar een 30-tal vrijwilligers/dag over de 4 dagen.
  3. Leden die eventueel interesse en mogelijkheid hebben om een speler te huisvesten tijdens het tornooi.  Hebt u hier interesse voor, gelieve dan een e-mail te sturen naar piet@millenniumgolf.be.

We voorzien mimimaal volgende tegenprestatie:

  • Als vrijwilliger ontvangt u een polo van de KPMG Trophy en voorzien we eten en drinken tijdens de Challenge Tour.
  • U wordt ook gratis uitgenodigd op de ledenbarbecue tijdens het tornooi op zaterdagavond 31 augustus.

We hopen op een talrijke en enthousiaste medewerking!

Namens Millennium Golf Management
Namens het Millennium Golf Sportcomité