Ladies zomerprogramma

Op donderdag 27 juli was er voor de dames weer een topper met de Early Bird wedstrijd! Vanaf 7.00u stonden onze dames paraat om de baan op te gaan. We speelden vossenjacht en kwamen met super hoge scores binnen!
En Lucy en Martine zijn écht vroege vogels : zij speelden zo goed dat ze zelfs geknipt worden . Proficiat!!
Marijke en Thérèse zorgden voor mooie prijzen die fel geapprecieerd werden , waarvoor dank!
s ‘Middags bleven we allen eten voor een gezellige lunch. Volgend jaar houden we de traditie er in met dezelfde sponsors!
Ziehier de kalender voor augustus :
donderdag 3 augustus  om 18.00u : ladies night,  9 holes  ; inschrijven via i-golf ; de flights worden ter plaatse geregeld
donderdag 10 augustus om 12.00u : de dames van Witbos en de Kempense komen bij ons op bezoek. Inschrijven via i-golf; non qualifiyng ; we spelen in de clubkleuren; mogelijkheid om te blijven eten. Sponsor Franky Aegten van Ligna Vita.
donderdag 17 augustus om 10.30u : freetime ; inschrijven via i-golf, maar de flights worden ter plaatse gevormd en er worden geen kaarten uitgeteld;
donderdag 24 augustus om 12.00 : Ladies Invite Girlfriend gesponsord door Marc Ghoos.  Nodig een vriendin uit van een andere club . Die vriendin kan je zelf niet inschrijven, je moet via mij , Carinne of Sara de inschrijving doen.
Dus graag naam + federatienummer en dan wordt de dame ingeschreven.
donderdag 31 augustus om 12.00u : wedstrijd gesponsord door de Mamma Mia’s!