Nieuws – Millennium Golf
Nieuws

Blijf op de hoogte van al het Millennium nieuws!

KPMG Trophy zet Millennium op Europese golfkaart

26 augustus 2019

Millennium Golf in Beringen-Paal is vanaf donderdag een hotspot op de Europese golfscène. Met de KPMG Trophy strijkt de Challenge Tour in ons land neer. Dat is de Belgische manche voor de Challenge Tour die Millennium ongetwijfeld op de Europese golfkaart zal onderstrepen.
Millennium is er klaar voor. De baan onderging de laatste paar jaar een heuse metamorfose. Daar is iedereen, zeker de Belgische deelnemers, het roerend over eens.

“Millennium zal ongetwijfeld een veeleisende scherprechter zijn”, weet Christopher Mivis die de Paalse baan als zijn broekzak kent. Hij is één van de lanspunten van de veertien landgenoten die in de KPMG Trophy starten.

Maar er is meer. In het startersveld enkele “namen”. Matteo Manassero bijvoorbeeld. Ooit bewierookt als dé Italiaanse “numero uno”, vecht hij nu om opnieuw op de European Tour te raken. Wat ook voor Marcel Siem geldt. De Duitse boezemvriend van Nicolas Colsaerts, die vier European Tour-zeges achter zijn naam heeft staan, verloor verleden jaar zijn kaart. Grégory Havret, driemaal winnaar op de European Tour, zit in hetzelfde schuitje.

Zij, en met hen veel anderen, gaan op Millennium voor de hoogste eer. Millennium zal, deels dankzij de vele enthousiaste vrijwilligers, hen een uitstekende arena aanbieden. […]

Lees verder…

Lees meer Created with Sketch.

Aangepaste openingsuren tijdens de feestdagen!

25 december 2018

Namens het management en alle medewerkers wensen we U en uw familie een prachtig eindejaar en natuurlijk een voorspoedig en gezond 2019.

We willen u hierbij ook informeren dat het secretariaat en de shop gesloten zijn van 24 december tot en met 1 januari. Onze Brasserie The Mill is gesloten op 24 december & 25 december, 31 december & 1 januari.

Noteer ook reeds de datum van onze nieuwjaarsreceptie die doorgaat op 26 januari 2019 van 17h tot 19h in het clubhuis.

Fijne feestdagen! […]

Lees verder…

Lees meer Created with Sketch.

Wintermarkt op Millennium!

11 december 2018

We nodigen iedereen uit op een gezellige kerstmarkt op zaterdag 15 december vanaf 17h00. Er zullen verschillende standjes zijn met originele kerstgeschenkjes in een leuke kerstsfeer. Om 19h00 organiseert de horeca-afdeling er een hartig winterbuffet (buffet en gratis Glühwein) opgeluisterd met live sfeermuziek door gitarist Carlos Diaz. Inschrijven hiervoor kan via de activiteitenkalender op i-golf (20€/pp). We nodigen iedereen ook uit om een ingepakt kadootje met een waarde van ongeveer 10€ mee te brengen voor onder de kerstboom (vrijblijvend). Om 20h30 kan iedereen die zelf iets heeft meegebracht dan een leuk kadootje van onder de kerstboom plukken. Breng gerust ook vrienden, kennissen, familieleden en collega’s mee! We hopen u alvast te mogen verwelkomen! […]

Lees verder…

Lees meer Created with Sketch.

Speeldag 3 Wintercompetitie 2017- 2018

14 november 2017

Op zondag 5 november vond de 3de wedstrijddag plaats van de wintercompetitie 2017 – 2018. Voor de eerste keer konden we kortstondig beleven waarom we dit wintercompetitie noemen. Kort na 12 uur werden we getrakteerd op een felle hagelbui. Deze werd echter meteen gevolgd door een stralende zon en een ongelooflijk mooie dubbele regenboog (zie ook foto). Al bij al dus weer een fantastische golfdag. […]

Lees verder…

Lees meer Created with Sketch.

The Millies Jeugdlessen

10 september 2017

Graag stellen we u onze nieuwe pro’s voor: Allan McLean en Sander Lemmens .

De uit Schotland afkomstige Allan MCLean was eerder actief in Nederland en België op oa. Ternesse en op La Tournette. Allan spreekt perfect nederlands.

Sander Lemmens is een oude bekende want hij was reeds pro op Millennium Golf in de periode 2006- 2010. Veel van de huidige leden sloegen bij Sander hun eerste golfbal en nemen tot op heden golfles. […]

Lees verder…

Lees meer Created with Sketch.

Verslag Mamma Mia’s en kalender september

10 september 2017

De Mamma Mia’s waren de sponsors ( Ruth, Chantal, Adèle, Maria en Mia) en ze hebben ons extra verwend! We werden om 18.00 u verwelkomd op La Terrazza, met muziek van Abba – Mamma Mia- en kregen al onmiddellijk een sjaaltje op ons hoofd.
Gisteren was het een topdag bij de ladies! Wij hebben weer eens , zonder een spatje regen , onze mooie golfbaan mogen spelen. De scores lagen bitter laag, maar dat heeft onze pret niet kunnen aantasten! […]

Lees verder…

Lees meer Created with Sketch.