Kennismakingsdagen – Millennium Golf
Kennismakingsdagen

Gratis kennismakingsinitiaties op elke 2e en 4e zaterdag van de maand 

Welkom op Millennium Golf

Millennium Golf is één van de mooiste Belgische golfclubs met een indrukwekkende 18 holes championship course en een executive 9 holes baan in een fantastische groene oase gelegen aan de oevers van de Paalse Plas. De club beschikt over hypermoderne oefenfaciliteiten waaronder een driving range op 2 niveaus met meer dan 50 afslagplaatsen waarvan er 20 overdekt zijn.

Het state of the art club house en haar indrukwekkende zonneterrassen ontvangen u voor een heerlijke lunch of diner. Je vindt er zowel een hedendaagse brasserie als restaurant met verfijnde keuken. Van zakenlunch tot familie-etentje of zelfs een babyborrel of verjaardagsfeest, het kan allemaal plaatsvinden in “The Mills”. Ook bedrijven kunnen er terecht voor seminaries, lezingen of meetings in onze verschillende zalen.

Millennium Golf biedt een uitgebreid programma voor beginnende golfers: van gratis initiatielessen tot verschillende starterformules. Ook de begeleiding en opleiding van de jeugd neemt een erg belangrijke plaats in in onze club. De uitbouw van een degelijk jeugdopleidingscentrum is dan ook één van de prioriteiten. Vele talenten zoals Thomas Pieters – de beste Belgische golfer van het moment en aan de top van de wereldranking – zijn bovendien groot geworden in onze club.

 

Gratis golfinitiaties

Millennium Golf organiseert elke 2e en 4e zaterdag van de maand van 10 tot 12 uur een gratis initiatie om kennis te maken met de golfsport. De club voorziet een professionele omkadering en neemt de nieuwe golfers ook mee op de 9 hole baan voor een echte wedstrijd. Na afloop van deze initiatie kan u met uw genodigden afspreken voor een drankje of een lunch in het club house.

Millennium Golf neemt ook dit jaar deel aan de Start to Golf-dag die plaatsvindt op zondag 15 april 2018. Die dag kan je, samen met vele anderen, gratis proeven van de golfsport.

 

Kalender

Datum Tijd
zaterdag 31 maart 10:00 tot 12:00
zaterdag 14 april 10:00 tot 12:00
zaterdag 28 april 10:00 tot 12:00
zaterdag 26 mei 10:00 tot 12:00
zaterdag 9 juni 10:00 tot 12:00
zaterdag 23 juni 10:00 tot 12:00
zaterdag 7 juli 10:00 tot 12:00
zaterdag 21 juli 10:00 tot 12:00

Programma

Tijd Activiteit
10:00 tot 10:10 Korte inleiding van de golfsport en van het materiaal
10:10 tot 10:30 Basisinstructie van de golfswing
10:40 tot 11:10 Kort spel en putting
11:10 tot 12:00 Spelen van enkele holes op de 9 holes baan

Inschrijvingen

Schrijf je hier in voor onze gratis kennismakingsinitiaties

Kies een datum:Je gegevens:


Hoe ben je bij ons terecht gekomen?


 

Kennismaking met een unieke sport en een intense beleving

 

Golf is hip

Denk jij bij golf nog steeds aan oude mannen met geruite pofbroeken? Dan heb je het fout! Steeds meer jeugdspelers en jongvolwassenen vinden hun weg naar de golfbaan en

bespreken achteraf hun avonturen in de 19de hole. Bovendien is er een uitgebreid aanbod in moderne golfkledij en hecht de huidige generatie golfers veel belang aan een getraind en fit lichaam.

 

Golf is een sociale sport

Golf is een sport die je alleen kan beoefenen en waar je het opneemt tegen jezelf maar wordt ook in team gespeeld. Zo bestaan er verschillende teamformules en worden er wedstrijden georganiseerd per clubteam.

 

Golf is gezond

Golf is een échte, gezonde sport die zowel je lichaam als geest uitdaagt. Een goede slag

vergt immers heel wat techniek en concentratie. Daarnaast stap je al gauw 10 km tijdens een golfronde van 18 holes, waardoor je dus zo’n 4 uur aan het sporten bent in de buitenlucht terwijl je zowat al je spieren gebruikt. Zweeds onderzoek heeft zelfs aangetoond dat golfers 5 jaar langer leven!

 

Golf is een topsport

Meer zelfs. Golf is ook een olympische sport! Professionele golfers zijn vandaag echte atleten die dagelijks uren bezig zijn met techniek en fysiek. België heeft momenteel 3 topspelers op de wereldranglijst die als voorbeeld fungeren voor onze jeugd.

 

Golf is ontspannend

Golven werkt rustgevend en ontspannend. Je kan er onthaasten in een prachtige natuur na een drukke werkdag. Of gezellig samen met familie en vrienden een rondje spelen.

 

Golf is uitdagend

Golf is geen saaie hobby voor mensen met te veel tijd! Naargelang jouw profiel en spelniveau, kan je inschrijven voor tal van uitdagende competities waarbij je zowel mooie titels als leuke prijzen kan opstrijken. Bovendien daag je bij golf ook jezelf uit en leiden goede resultaten tot een steeds betere handicap. Een golfer met hoge handicap kan het gerust opnemen tegen spelers met een lagere handicap en heeft evenveel kans om de partij te winnen.

 

Golf is toegankelijk voor iedereen

Golf is een relatief goedkope sport. Voor een jaarlijks lidgeld kan je op Millennium Golf onbeperkt spelen. Bovendien bestaan er formules op maat en binnen het budget van eenieder. Golf geeft je een kick Golf is meer dan “tegen een balletje slaan’’. Elke slag is opnieuw een uitdaging. Een perfect geraakte of verre slag kan je als golfer een echte

“kick” geven. Zo staan onze eigen Belgische spelers Colsaerts en Pieters bekend om hun

verre slagen en vestigde Colsaerts een wereldrecord van 408 meter!

 

Golf is een sterk netwerk

Millennium Golf is de (thuis)basis voor zowel zakelijke als sociale contacten. Onze leden zijn veelal gelijkgestemde mensen die elkaar waarderen en inspireren. De gemeenschappelijke waarden en de sportieve en persoonlijke uitdagingen zorgen voor een waardevolle en duurzame relatie met elkaar en vormen de basis voor een langdurige, hechte en succesvolle persoonlijke of zakelijke relatie.

Starterpakketten

Millennium Golf Experience
4 weken toegang tot de oefenfaciliteiten
groep van 5-8 personen
2 x groepsles van 1,5 uur
1 x compactles van 1,5 uur
1 x golfwedstrijd + prijsuitreiking
gratis gebruik golfmateriaal
gratis onbeperkt oefenballen
Regelboekje
Behalen brevet compact Course
€ 99 per persoon

 

Starten met golfen

Millennium Learn2Golf
Een individuele golfopleiding van 3 maanden
6 individuele lessen van 30 minuten
Maandelijkse theorie groepsles
Gratis toegang tot oefenfaciliteiten
Gratis toegang tot de compact course
Gratis onbeperkt oefenballen
Gratis gebruik golfmateriaal
Behalen van golfvaardigheidsbewijs mits doorlopen van stappenplan
Stagaire federatiekaart
50% terugbetaald bij overstap naar Full membership

 

Starten met golfen